Salarisadministratie Groningen | Belastingadvies Groningen

Salarisadministratie Groningen

Bij de salarisadministratie is het belangrijk dat het nauwkeurig is. Het is namelijk erg foutgevoelig. U bent er erg bij gebaat als u op de hoogte bent van alle wet- en regelgeving.

Salarisadministratie Groningen

Salarisadministratie uitbesteden in Groningen

Die wet- en regelgeving kan een uitdaging zijn als u hier zelf mee aan de slag gaat. En uren spenderen aan de loonadministratie? Dat kan ook niet de bedoeling zijn. Belastingadvies Groningen verzorgt de salarisadministratie voor een goed tarief.

Wij verzorgen alle belangrijke zaken: de loonstroken, loonmutaties, loonaangiftes en jaaropgaven. Wilt u meer weten over de loonadministratie via Belastingadvies Groningen? Neem contact met ons op.

Salarisadministratie Groningen

Kosten Salarisadministratie

Wij hanteren vaste tarieven voor uw loonadministratie:

Loonadministratie

€ 50 ,-

Opstartkosten

€ 10 ,-

per loonstrook

Salarisadministratie uit handen geven

U wilt als ondernemer de focus houden op waar u goed in bent. Daarom is het verstandig om de loonadministratie uit handen te geven. Het stopt namelijk niet bij het uitvoeren van de loonadministratie, u dient op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in uw branche omtrent het arbeidsrecht en de CAO. Het geeft rust als u onze specialisten de werkzaamheden voor u laat uitvoeren.

Loonadministratie & HR

Belastingadvies Groningen kan u ondersteunen in alle zaken waar u tegenaan loopt bij het in dienst hebben van personeel. We kunnen het ook simpel houden en enkel ondersteunen bij zaken waar u zelf niet uitkomt. Denk bijvoorbeeld aan het doorgeven van de uren aan uw pensioenfonds, of het bijhouden van vakantie en ziekteverzuim.

Loonadministratie laten doen

Belastingadvies Groningen helpt ondernemers groeien

Uw salarisadministratie is vaak onderdeel van uw boekhouding, wij hebben een sterke focus op het MKB in Groningen. Bent u op zoek naar een boekhouder in Groningen? Als u enkel de loonadministratie wilt uitbesteden dan doen wij dit graag.

Wilt u ook hulp bij uw salarisadministratie?

Neem contact met ons op.

The form contains errors

Aanvraag hulp salarisadministratie groningen