Kosten belastingadvies

Kostenoverzicht van belastingadvies-Groningen.nl

€ 100  belastingaangifte:

€25 Fiscaal partner

  • U bent fiscaal partner als u: gehuwd bent, samen een kind heeft of geregistreerd partnerschap heeft.

€ 25 Aanvragen/wijzigen:

Vanaf € 275 erfbelasting

Vanaf €125

  • Biljet aangiften (papieren aangifte)

€ 50 per uur

  • Overige administratieve werkzaamheden 

Vanaf €349 per jaar

Alle tarieven zijn inclusief BTW voor particuliere klanten.

Groningen en omgeving, bij u of bij ons op locatie

Voor alle afspraken in de stad Groningen zijn wij bereid om bij u langs te komen, ook is het mogelijk om bij ons uw papieren in orde te maken, woont u niet in Groningen, maar in de provincie? Dan kunnen we tegen een kleine vergoeding alsnog bij u langskomen, maar u mag uiteraard ook altijd bij ons in Groningen langskomen voor belastingadvies.

Deskundigheid van de belastingadviseur is voor u voordelig

Wij zijn gespecialiseerd in het professioneel invullen van uw belastingaangifte als belastingadviseur. Het is onze zorg dat u altijd krijgt waar u recht op heeft bij uw aangifte inkomstenbelasting en huur- of andere toeslagen.  Wanneer uw wilt weten op welke vaste lasten u kunt besparen, dan vinden wij het ook een leuke uitdaging om samen met u erachter te komen op welke kosten u eventueel kunt besparen. Als ondernemer kunt u ook bij ons terecht met de boekhouding, neem een kijkje op de pagina voor ons als uw boekhouder Groningen.

Toeslagen en aangifte inkomstenbelasting

Zoals het bovenstaande overzicht laat zien, zijn wij zonder twijfel één van de meest voordelige belastingadviseurs in Groningen. Wilt u kwalitatief goed werk én een scherpe prijs? Neem dan nu contact met onze belastingadviseurs op. Als u wilt kunnen wij bij u langskomen als u in de omgeving van Groningen woont. Als u wilt dat wij contact met u opnemen dan kunt u onderstaand contactformulier invullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam

Uw e-mailadres

Uw telefoonnummer

Uw bericht

Liever meteen zelf contact opnemen voor advies of een afspraak? Dat kan via 050 – 21 12 562. Altijd bereikbaar van maandag tot en met zaterdag (09:00 tot 20:00 uur).