Administratiekantoor Groningen | Belastingadvies Groningen

Administratiekantoor Groningen

Zoekt u een administratiekantoor? Groningen kan terecht bij ons kantoor aan de Bankastraat 76. Wij helpen u met al uw vragen, ontzorgen u en geven advies omtrent de administratie. Wij bieden u graag een vrijblijvend adviesgesprek aan. Zo kunnen we op een fijne manier kennis met u maken en belangrijke kennis delen.

Bent u op zoek naar een goede partner om uw bedrijf weer een stap verder te brengen? Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Samen kunnen we dan kijken welk gedeelte van de administratie u uit handen wilt geven of dat we het in zijn geheel oppakken. Kies voor Belastingadvies Groningen: het beste administratiekantoor in Groningen!

administratiekantoor Groningen

UW ADMINISTRATIEKANTOOR IN GRONINGEN

Een goede administratie is cruciaal voor uw onderneming. Want naast de verplichtingen aan de belastingdienst zorgt dit ook voor meer structuur en duidelijkheid in uw bedrijf. Wanneer u voor ons administratiekantoor in Groningen kiest dan letten wij minimaal op de volgende, bij de wet verplichte, onderdelen:

 • Kassa administratie en -bonnen
 • Inkoop- en verkoopboek
 • Ontvangen en verzonden facturen
 • Uw zakelijke e-mailverkeer
 • Bank- en giroafschriften
 • Kilometeradministratie voor zakelijk gebruik
 • Offertes en bestellingen
 • Zakelijke agenda
Administratiekantoor in Groningen

Deze punten zijn verplicht om op te nemen in uw administratie. Deze gegevens worden namelijk gecontroleerd door de belastingdienst. Daarnaast is het aan te raden om deze punten goed te bewaren en te bundelen. Zo kunt u eenvoudig alle belangrijke documenten snel terug vinden.

Zeker weten dat dit allemaal zorgvuldig gebeurt zonder er veel tijd aan kwijt te zijn? Als uw administratiekantoor in Groningen bent u bij ons aan het juiste adres. 

WELKE ZAKEN HOREN NOG MEER TOT UW ADMINISTRATIE IN GRONINGEN?

In uw administratie in Groningen bewaart u altijd schriftelijke afspraken en contracten. Daarnaast bent u ook verplicht om uw correspondentie te bewaren en ook uw software- en databasebestanden dient u te bewaren.

Daarbovenop komt nog dat ook uw zakelijke agenda verplicht bewaard dient te blijven. U moet deze namelijk inzichtelijk maken bij een eventuele controle. Dit komt omdat uw agenda voornamelijk laat zien of u voldoet aan de urennorm.

Om te bepalen of u als ondernemer aanspraak maakt  op voordelen bij de belasting is de urenenorm de maatstaf. Indien u hieraan voldoet dan heeft u mogelijk recht op  bijvoorbeeld de zelfstandigenaftrek, startersaftrek en eventueel op de kleineondernemersregeling (KOR).

Met een administratiekantoor in Groningen uw administratie op orde houden biedt dus een hoop mogelijke voordelen!

HOE ZIET EEN GOEDE ADMINISTRATIE VAN UW KANTOOR IN GRONINGEN ERUIT?

Dat een goede administratie voor uw kantoor in Groningen belangrijk is weten we allemaal. Maar wat moet allemaal opgenomen worden in de administratie om het “goed” te noemen? Hieronder ziet u waar een juiste administratie tenminste uit moet bestaan:

 • Financiële administratie
 • Btw-administratie
 • Debiteurenadministratie
 • Kilometeradministratie
 • Crediteurenadministratie
 • Loonadministratie
 • Agenda
 • Kasadministratie

Doordat u goed inzicht heeft in uw administratie kunt u vervolgens antwoord geven op belangrijke vragen. U weet bijvoorbeeld altijd of u de betalingen op tijd heeft ontvangen en of de salarisadministratie goed verloopt.

Daarnaast geeft het ook inzicht in hoeveel u uit de onderneming kan halen als eigen inkomsten, hoe verantwoord het is om te investeren en of uw bedrijf zich naar de wensen ontwikkelt. Wilt u dit graag uitbesteden aan een administratiekantoor? Groningse ZZP’ers en het MKB komen naar ons toe!

ADMINISTRATIE UITBESTEDEN AAN EEN ADMINISTRATIEKANTOOR IN GRONINGEN OF ZELF DOEN?

Hoewel het zelf uitvoeren van de administratie op het eerste gezicht goedkoper lijkt, is dit vaak niet het geval. Een administratie kantoor in Groningen kiezen om bijvoorbeeld de administratie en boekhouding op te laten pakken is vaak voordeliger.

Dat het voordeliger is komt merkt u vooral als uw boekhouding niet correct is ingevoerd. Bij een boekhouder zou dit niet gebeuren en hierdoor is de kans groot dat u belastingvoordeel misloopt ook gereduceerd tot nul. Daarnaast kost het veel tijd om fouten te herstellen.

Wanneer u ervoor kiest om met een boekhoudpakket te gaan werken, kijk dan vooral naar onze scherp geprijsde tarieven. Het uithanden geven van de administratie in Groningen biedt het bijkomende voordeel dat u veel meer tijd overhoudt om uw bedrijf te laten groeien.

Bent u een starter? Dan krijgt u altijd extra korting, hiermee investeren wij in een samenwerking die nog jaren mag duren.

Houd tijd over voor dingen die u écht belangrijk vindt. Kies voor een nauwkeurig en eerlijk geprijsd administratiekantoor. Groningen werkt op zakelijk gebied samen met Belastingadvies Groningen!

Hulp bij uw administratie?

The form contains errors

hulp bij uw administratie in Groningen