Hulp bij | Belastingadvies Groningen

Particuliere diensten

Op deze pagina geven wij een beknopt overzicht van de meest gevraagde diensten die u als particulier kan hebben. Heeft u een andere vraag? Wij helpen honderden particulieren per jaar met hun belastingzaken, u kunt hiervoor altijd contact met ons opnemen.

Onze diensten voor u als particulier

Belastingaangifte

vanaf € 125 ,-

Hulp bij uw belastingaangifte? Wij zorgen ervoor dat alles zo goed mogelijk gecheckt wordt, zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent en zonder dat u zelf door uw hele administratie heen hoeft te ploeteren. 

Voorlopige aanslag

vanaf € 125 ,-

De voorlopige aanslag voor uw inkomstenbelasting (ook bekend als voorlopige teruggaaf) is erg handig om een groot bedrag in termijnen te verspreiden. Wij helpen u verder!

Erfbelasting

vanaf € 475 ,-

Erfbelasting is een vervelende belasting om tegen aan te lopen, u heeft een dierbare verloren en nu is het uw taak om door alle papieren te gaan en uit te zoeken wat u in de aangifte erfbelasting moet verwerken.

Huurtoeslag

vanaf € 35 ,-

Huurtoeslag aanvragen kan een ingewikkelde toeslag zijn bij de Belastingdienst. Vaak weten mensen niet goed waar ze recht op hebben en een fout in de aanvraag sluipt er gauw in. Wij kunnen u helpen! 

Zorgtoeslag

vanaf € 35 ,-

Zorgtoeslag is een bijdrage voor de kosten die u maakt voor uw zorgverzekering. Dit maakt het voor iedereen in Nederland een stuk makkelijker om -goed- verzekerd te zijn tegen vervelende ongelukken.

Kinderopvangtoeslag

vanaf € 35 ,-

Iedere ouder/verzorger weet hoe belangrijk het is om een goede plek te hebben voor uw kroost als er hard gewerkt moet worden om brood op de plank te brengen, maar kinderopvang is een vrij kostbare oplossing.

Wilt u ook hulp bij uw particuliere zaken?

Neem contact met ons op.

Helaas..