Zakelijk | Belastingadvies Groningen

Zakelijke diensten

In onze jarenlange ervaring hebben we al verschillende ondernemers, ZZP en MKB, bijgestaan om financiën, aangiftes en administratie op orde te krijgen én te houden. Iedere ondernemer werkt anders, daarom bieden wij een breed pakket aan zakelijke dienstverlening. Bekijk het hier en neem vrijblijvend contact op!

Diensten voor de zakelijke markt

Salarisadministratie

vanaf € 50 ,- 

Een salarisadministratie is een belangrijk onderdeel van het hebben van personeel. Nauwkeurigheid is van het grootste belang. Salarisadministratie is erg foutgevoelig. U dient op de hoogte te zijn van alle wet- en regelgeving.

Administratiekantoor

In overleg

Als administratiekantoor kunnen wij een deel van of uw gehele administratie uit handen nemen. Hiermee kunt u zich als ondernemer focussen op het ondernemen en zorgen wij dat alle administratieve handelingen correct afgerond zijn. 

Belastingaangifte

In overleg

Wanneer u aangemerkt bent als ondernemer door de Belastingdienst dient u belastingaangifte te doen. Dit houdt in dat u aangeeft wat uw 'winst uit onderneming' is. We kunnen u ieder kwartaal van dienst zijn met het invullen van een correcte aangifte.

Fiscale advisering

vanaf €75 per uur

U kunt als ondernemer tegen veel verschillende uitdagende situaties aanlopen. Het is belangrijk om alle informatie te hebben om gedegen keuzes te maken. Wij helpen u graag bij deze adviestrajecten om verder te groeien in uw onderneming.

KOR 

In overleg

Wilt u de KOR aanvragen of bent u benieuwd wanneer u hier recht op heeft? Hiermee kunt u profiteren van belastingvoordeel. Wij kunnen u helpen bij de volledige aanvraag. Hiervoor dient u diverse zaken van uw boekhouding in te leveren. Wij weten hoe!

Bijtelling aanvragen

In overleg

Gebruikt u als ondernemer een auto van de zaak? Afhankelijk van uw situatie is het aan te raden uw auto als vermogen op de balans te zetten of deze juist privé te blijven gebruiken. Vraag onze boekhouders naar de meest gunstige situatie!

Wilt u ook hulp bij uw onderneming?

Neem contact met ons op.

Helaas..