Boekhouder Groningen

Boekhouding Groningen

U bent een ondernemer in de omgeving van Groningen die op zoek is naar een boekhouder die u kan helpen met het ontlasten in de administratie en boekhouding? Dan is belastingadvies-groningen.nl een goede keuze als belastingadviseur. Onze boekhouders helpen alle zzp’ers en kunnen de ondernemer in verschillende fasen ondersteunen in hun wensen. Stel u wilt graag zelf zo veel mogelijk administratie blijven doen, dan kunnen wij u controleren en uw jaarrekening opmaken en de aangifte inkomstenbelasting verzorgen voor u als ondernemer. Hiermee wordt uw boekhouding sluitend gemaakt en goed afgerond elk jaar.

Boekhouder in Groningen

Sommige ondernemers willen echter dat wij meer doen, dan kunnen wij ook uw kwartaalaangiften verzorgen. Wanneer u wilt dat wij alles voor u doen kunnen wij bijvoorbeeld uw gehele administratie invoeren per kwartaal. U kunt er ook voor kiezen om zelf niets meer aan de administratie van uw boekhouding te doen en ons uw facturatie laten verzorgen.

Uw boekhouder Groningen voor alle belastingvragen

U ziet dus dat wij een full-service boekhouding voor u kunnen verzorgen en zijn dan ook een uitstekende keuze als boekhouder in de omgeving van Groningen. Hieronder kunt u zien wat voor pakketten wij aanbieden aan zzp boekhouding. Heeft u behoefte aan loonadministratie? Dan kunnen wij in een gesprek overleggen wat de beste oplossing voor u is.

Instap
€30 per maand
Jaarrekening
Aangifte inkomstenbelasting
 
 
 
 
 
 
Starter
€42,50 per maand
Jaarrekening
Aangifte inkomstenbelasting
Zakelijk belastingadvies*
BTW kwartaalaangiften
 
 
 
 
Zakelijk
€85 per maand
Jaarrekening
Aangifte inkomstenbelasting
Zakelijk belastingadvies*
BTW kwartaalaangiften
Administratie ***
Sparringpartner bedrijfsgroei/doelen
Verwerken bonnen en facturen
 
Eindeloos
Maatwerk
Jaarrekening
Aangifte inkomstenbelasting
Zakelijk belastingadvies*
BTW kwartaalaangiften
Administratie***
Sparringpartner bedrijfsgroei/doelen
Verwerken bonnen en facturen
 

 

 

Zakelijk:

*** tot 600 boekingen per jaar

Eindeloos:

*** tot 1300 boekingen per jaar

Een goede boekhouder denkt proactief mee over zaken die ervoor zorgen dat uw bedrijf gezond blijft en op een verantwoorde manier groeit!

 

Boekhouder Groningen voor startende ondernemers:

In overleg bieden wij een speciaal tarief aan starters voor hun boekhouding in Groningen en omstreken. Wij nodigen u graag uit om op gesprek te komen en te vertellen wat uw doelen zijn als startende ondernemer. Samen bepalen we dan wat wij voor u gaan betekenen en welk tarief gerekend wordt.

U mag bij ons per kwartaal betalen, hierdoor kunt u de cashflow beter bewaken. Wilt u per jaar betalen? Dan krijgt u 5% korting op de totale factuur.

 

Boekhouding Groningen ZZP

Wij bieden bovenstaande pakketten aan ZZP’ers die in de omgeving van Groningen gevestigd zijn, wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen met een boekhouder? Neem dan nu contact op met ons via het telefoonnummer of via onderstaand contactformulier. BelastingadviesGroningen.nl is een compleet aanspreekpunt voor alle belastingvragen. Wij zijn volledig gediplomeerd en ondersteunen honderden verschillende cases per jaar. Als u een inhoudelijk en ervaren partij zoekt dan bent u aan het juiste adres.

 

Boekhouder Groningen gezocht

Wanneer u als ondernemer veel tijd kwijt bent aan de administratie dan is het een goed idee om dit uit te besteden, helemaal als u er weinig kaas van heeft gegeten of liever iets anders doet. U kunt elke dag maar een beperkte tijd inzetten voor uw onderneming en dan kunt u het beste zo effectief mogelijk zijn. Uw vaste boekhouder bij BelastingadviesGroningen.nl zorgt ervoor dat u zich kan focussen op de dingen die u leuk vind, zoals uw bedrijf laten groeien of nog meer mooie dingen maken. En dan doen wij uw boekhouding en administratie met alle plezier.

Uw naam

Uw e-mailadres

Uw telefoonnummer

Uw bericht

 

Contactgegevens:

Bankastraat 76
9715 CJ Groningen
050 – 21 12 562
info[@]belastingadvies-groningen.nl