Salarisadministratie Groningen

Salarisadministratie uitbesteden in Groningen

Een salarisadministratie is een belangrijk onderdeel van het hebben van personeel, het moet nauwkeurig plaatsvinden en is erg foutgevoelig. U dient op de hoogte te zijn van alle wet en regelgeving. Dit kan een uitdaging zijn als u hier zelf mee aan de slag gaat, daarnaast heeft u natuurlijk geen personeel ingehuurd, zodat u uren kan spenderen aan de loonadministratie? Belastingadvies Groningen verzorgt de salarisadministratie voor een goed tarief.

Wij verzorgen alle belangrijke zaken; de loonstroken, loonmutaties, loonaangiftes en jaaropgaven. Wilt u meer weten over de loonadministratie via Belastingadvies Groningen? Neem contact met ons op.

Salarisadministratie uit handen geven

U wilt als ondernemer de focus houden op waar u goed in bent, daarom is het verstandig om de loonadministratie uit handen te geven. Het stopt namelijk niet bij het uitvoeren van de loonadministratie, u dient op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in uw branche omtrent het arbeidsrecht en de CAO. Het geeft rust als u onze specialisten de werkzaamheden voor u laat uitvoeren.

Loonadministratie & HR

Belastingadvies Groningen kan u ondersteunen in alle zaken waar u tegenaanloopt bij het in dienst hebben van personeel. We kunnen het ook simpel houden en enkel ondersteunen bij zaken waar u zelft niet uitkomt. Denk bijvoorbeeld aan het doorgeven van de uren aan uw pensioenfonds, of het bijhouden van vakantie en ziekteverzuim.

Belastingadvies Groningen helpt ondernemers groeien

Uw salarisadministratie is vaak onderdeel van uw boekhouding, wij hebben een sterke focus op het MKB in Groningen. Bent u op zoek naar een boekhouder in Groningen? Als u enkel de loonadministratie wilt uitbesteden dan doen wij dit ook graag uiteraard.

Kosten Salarisadministratie

Wij hanteren vaste tarieven voor uw loonadministratie:

| €50 opstartkosten | €10 per loonstrook |

Contactgegevens:

Bankastraat 76
9715 CJ Groningen
050 – 21 12 562
info[@]belastingadvies-groningen.nl
KVK: 66739926
BTW: NL856679860B01
Bank: NL57RABO 0188928839

Locatie:

Google Map of Bankastraat 76 groningen