Salarisadministratie Groningen

Een salarisadministratie is een belangrijk onderdeel van personeel, het moet nauwkeurig plaatsvinden en kost een hoop tijd. U dient op de hoogte te zijn van alle wet en regelgeving. U kunt dit allemaal zelf gaan doen, of u kunt het makkelijk houden door Belastingadvies Groningen in te schakelen. Wij helpen u tegen vaste lage prijzen en u bent ervan verzekerd dat het goed verzorgt wordt.

Wij verzorgen alle belangrijke zaken; de loonstroken, loonmutaties, loonaangiftes en jaaropgaven. Wilt u meer weten over de loonadministratie via Belastingadvies Groningen? Neem contact met ons op.

Salarisadministratie uit handen geven

U wilt als ondernemer de focus houden op waar u goed in bent, daarom is het verstandig om de loonadministratie uit handen te geven. Het stopt namelijk niet bij het uitvoeren van de loonadministratie, u dient op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in uw branche omtrent het arbeidsrecht en de CAO. Het geeft rust als u onze specialisten de werkzaamheden voor u laat uitvoeren.

Salarisadministratie in Groningen

Als regionale partij is Belastingadvies Groningen een perfecte plek voor uw loonadministratie als u graag persoonlijk contact heeft met de specialisten die de belangrijkste mensen in uw onderneming vertegenwoordigen in hun loonadministratie. Door goed op de hoogte te zijn van uw situatie kunnen wij pro-actief schakelen op wijzigingen in uw sector.

Salarisadministratie en adviesvraagstukken

Als u als zzp’er voor het eerst op zoek gaat naar een oplossing voor personeel en uw salarisadministratie, dan kan het ontzettend moeilijk zijn om te beslissen wat u het beste kunt doen. Er zijn talloze spelregels bij het aannemen van personeel en ook net zo veel mogelijkheden om u zich daarin te voorzien. Wij geven u graag advies over de volgende zaken:

– Contractsvormen
– Verzuimregelingen
– Verzuimverzekering
– Pensioenfonds
– Spelregels als werkgever

Belastingadvies Groningen helpt ondernemers verder

Uw salarisadministratie is vaak onderdeel van uw boekhouding, wij hebben een sterke focus op het MKB in Groningen. Bent u op zoek naar een boekhouder in Groningen? Als u enkel de loonadministratie wilt uitbesteden dan doen wij dit ook graag uiteraard.

Kosten Salarisadministratie

Wij hanteren vaste tarieven voor uw loonadministratie:

€50 opstartkosten.

U krijgt hiervoor een modelcontract die specifiek voor de arbeidsrelatie tussen u en uw werknemer. Toch adviseren wij u om hier een jurist voor in te schakelen om een perfecte overeenkomst op te stellen.

€10 per loonstrook

Nu weet u altijd waar u aan toe bent in de loonadministratie.

 

Uw naam

Uw e-mailadres

Uw telefoonnummer

Uw bericht

Bankastraat 76
9715 CJ Groningen
050 – 21 12 562
info[@]belastingadvies-groningen.nl