Zorgtoeslag

Zorgtoeslag aanvragen

Zorgtoeslag is een bijdrage voor de kosten die u maakt voor uw zorgverzekering. Dit maakt het voor iedereen in Nederland een stuk makkelijker om -goed- verzekerd te zijn tegen vervelende ongelukken. Zolang u premie betaald aan een zorgverzekeraar heeft u recht op zorgtoeslag, met de uitzondering van kinderen onder 18 jaar. Die zijn namelijk kosteloos meeverzekerd door hun ouder of voogd.

Uw toeslag goed geregeld

Het is zaak dat elk jaar opnieuw de juiste gegevens worden aangeleverd aan de Belastingdienst, zodat u ook het juiste bedrag maandelijks kunt ontvangen. Net als bij alle aangiftes is het belangrijk om te voorkomen dat er op onjuiste informatie uitgekeerd wordt. Het prettigste is als u nooit voor een verrassing komt te staan met deze zaken. Belastingadvies Groningen loopt voor u na of alle gegevens kloppen en verwerkt het voor u in de aangifte, u hoeft zich dus nergens druk om te maken. Wij kunnen bij u langskomen als u in de omgeving van Groningen of in de provincie woont.

Zorgtoeslag uit voorgaande jaren

U moet uitstel hebben voor uw aangifte inkomstenbelasting over het voorgaande jaar waarvoor u de aanslag wilt aanvragen, dus om de zorgtoeslag uit 2013 aan te vragen na – 1 september – 2014 dient u uitstel te hebben voor uw aangifte inkomstenbelasting uit het jaar 2013.

Wanneer heeft u recht op zorgtoeslag? Wanneer heeft u GEEN recht op zorgtoeslag?
- U bent ouder dan 18 jaar - U bent militair
- U hebt een Nederlandse zorgverzekering - U bent gedetineerd
- Uw inkomen is niet te hoog - U bent gemoedsbezwaard
- U hebt de Nederlandse nationaliteit of een geldige verblijfsvergunning - U bent in Nederland om te studeren
- Uw vermogen is niet te hoog

Hulp bij uw zorgtoeslag

Belastingadvies Groningen kan uw zorgtoeslag aanvragen vanaf €25. Als u wilt dat wij bij u langskomen dan is dit mogelijk in de omgeving van Groningen. Wanneer u in de stad Groningen woont komen wij zelfs geheel kosteloos bij u op bezoek. Het is ook mogelijk om bij ons op locatie langs te komen. Wilt u hulp bij uw belastingaangifte en andere toeslagen? Belastingadvies Groningen heeft gespecialiseerde belastingadviseurs klaarstaan!

Contactgegevens:

Bankastraat 76
9715 CJ Groningen
050 – 21 12 562
info[@]belastingadvies-groningen.nl
KVK: 66739926
BTW: NL856679860B01
Bank: NL57RABO 0188928839

Locatie:

Google Map of Bankastraat 76 groningen