Belastingaangifte

Aangifte inkomstenbelasting

Het is belangrijk dat u elk jaar voor 1 april uw belastingaangifte heeft ingediend. Uw inkomstenbelastingaangifte geeft de Belastingdienst de mogelijkheid om te controleren of uw gegevens kloppen en of u te weinig, voldoende of teveel belasting heeft betaald in het belastingjaar. Naar aanleiding hiervan krijgt u bericht of u geld tegoed heeft van de Belastingdienst of dat u moet terugbetalen. Het te laat invoeren van uw belastingaangifte kan leiden tot boetes, tenzij u uitstel heeft aangevraagd. Het is altijd verstandig om uw inkomstenbelasting goed te verwerken, dit kan belastingvoordeel opleveren en bijbetalingen voorkomen. Bent u een ondernemer en op zoek naar een boekhouder? Lees hier meer over hulp bij de boekhouding.

Zorgvuldigheid

Het voornaamste is dat de inkomstenbelastingaangifte zo goed mogelijk wordt ingevuld. Op deze manier kunt u eventuele voordelen, die u zelf misschien over het hoofd zou zien, alsnog verzilveren (ook voor voorgaande jaren). U moet ook zorgvuldig zijn opdat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan in de toekomst. Stel u zou moeten bijbetalen in 2013, maar in plaats daarvan heeft u geld teruggekregen. Dan zal er in 2014 een groot gat ontstaan. Het is dus zaak om ervoor te zorgen dat u altijd precies krijgt waar u recht op heeft.

Uw belastingaangifte

Wij zorgen ervoor dat alles zo goed mogelijk gecheckt wordt, zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent en zonder dat u zelf door uw hele administratie heen hoeft te ploeteren. Dit doen wij met alle plezier voor u! Als u er geen tijd voor heeft of het liever aan iemand overlaat die er simpelweg meer kaas van heeft gegeten, dan zijn wij uw match. Wij kunnen u van dienst zijn in de hele provincie van Groningen en komen kosteloos bij u langs in de stad Groningen. Wij regelen uw inkomstenbelasting al vanaf €100

Aangifte Inkomstenbelasting 2017

De aangifte van 2017 moet alweer gedaan worden, wilt u hier hulp bij? Komt u er zelf niet uit? Belastingadvies Groningen maakt het u makkelijk en neemt u het werk uit handen.

Belastingaangifte 2016

Moet de belastingaangifte van 2016 nog in orde gemaakt worden of een controle erop uitgevoerd? Wij helpen u hier graag mee.

Belastingaangifte 2015

De aangifte van 2015 jaar moet voor u misschien nog in orde gemaakt worden. Is dit bij u het geval? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Inkomstenbelasting 2014

De belastingaangifte voor 2014, daar helpen wij u graag bij. Als u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen of als u wilt dat wij elk jaar uw aangifte inkomstenbelasting (en/of toeslagen) doen.

Inkomstenbelasting 2013

Wij kunnen de belastingaangifte uit 2013 ook voor u in orde maken. Voor uw aangifte inkomstenbelasting kunnen wij bij u langskomen als u in de stad (of omgeving) Groningen woont. Ook kunt u bij ons langskomen met uw vragen over de belastingaangifte.

Belastingaangifte voorgaande jaren

  • 2012
  • 2013
  • 2014

U kunt uw aangifte belasting tot maximaal tien jaar in het verleden indienen. Als u nog belastingaangifte(s) moet doen voor verleden jaar/jaren dan helpen wij u hier met alle plezier mee.

Hulp bij uw belastingaangifte

Wij helpen u graag met het aangeven van uw belastingaangifte. Onze belastingadviseurs zijn gediplomeerd boekhoudkundigen en zullen uw zaken zorgvuldig behandelen. Dit kan ervoor zorgen dat u meer geld terugkrijgt en zo kunt u voorkomen dat u onnodig tegen bijbetalingen aanloopt. Wij geloven erin dat dit tegen een voor u eerlijk tarief aangeboden moet en kan worden. Als u wilt dat wij al uw belasting aangifte en andere toeslagen voor u regelen? Neem vandaag nog contact op met uw belastingadviseur in Groningen.

Uw naam

Uw e-mailadres

Uw telefoonnummer

Uw bericht


Liever meteen zelf contact opnemen voor advies of een afspraak? Dat kan via 050 – 21 12 562. Altijd bereikbaar van maandag tot en met zaterdag (09:00 tot 20:00 uur).