Checklist Belastingaangifte

Op deze pagina vindt u de checklist uitgeschreven en om te downloaden als PDF, deze is bedoeld om u te dienen als geheugensteuntje bij het verzamelen van documenten die relevant (kunnen) zijn voor de afspraak met onze belastingadviseur.

Checklist Belastingaangifte

Belastingaangifte in Groningen laten verzorgen

Als u een afspraak met een belastingadviseur in Groningen wilt dan kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen via het contactformulier, de telefoon en e-mail. Hierboven is een link waarmee u de checklist kan bekijken en downloaden die nodig is om uw belastingaangifte te laten invullen.

Uw afspraak met onze belastingadviseur inplannen

Wilt u een afspraak inplannen of een vraag stellen aan Belastingadvies-Groningen.nl? Wij streven ernaar om binnen een paar uur contact met u op te nemen via bericht of telefoon, wij garanderen dat er binnen 24 uur contact met u wordt opgenomen voor een afspraak belastingadviseur.

Zakelijke belastingaangifte

Bent u een zelfstandige en wilt u een belastingaangifte laten invullen door de specialist? Wij hebben een sterk team van boekhouders en fiscalisten die u de zorgen uit handen nemen. Er zijn meer punten die meespelen bij het invullen van de belastingaangifte als zelfstandige, hiervoor bent u bijna altijd een boekhouder nodig. Wij plannen vrijblijvend een afspraak met u in om de situatie te bespreken en u een voorstel op maat te geven. Bekijk hier alvast onze tarieven voor de boekhouding.

Zakelijke Checklist Belastingaangifte

Zakelijke Checklist

Heeft u zelf een boekhouding of sluitende administratie? In onze checklist staat welke stukken wij van u nodig hebben om de aangifte inkomstenbelasting goed in te vullen. Wij kunnen uw boekhouding afronden, een jaarrekening opstellen en uw aangifte inkomstenbelasting verzorgen tegen zeer scherpe tarieven.

Toeslagen andere potjes van de belastingdienst

Belastingadvies Groningen kan bij uw belastingaangifte toetsen of u nog recht zou hebben gehad op bepaalde voordelen, zoals bijvoorbeeld huurtoeslag of kindgebonden budget. Als u in aanmerking komt zullen wij dit voor u aanvragen, zo weet u zeker dat u geen voordeel misloopt.

Checklist Erfbelasting

Bent u op zoek naar een specialist voor de aangifte erfbelasting? Belastingadvies Groningen staat klaar om u te helpen om de situatie naar uw wensen zo goed mogelijk in te vullen voor de Belastingdienst. Zie onze Checklist Erfbelasting voor alle relevante documenten.

Uw naam

Uw e-mailadres

Uw telefoonnummer

Uw bericht

Belastingadvies-Groningen.nl-logo.

Contactgegevens:

Atoomweg 6b – Unit 120
9743 AK Groningen
050 – 21 12 562
info[@]belastingadvies-groningen.nl